Om oss

Dukat Bord är en restaurang och cateringfirma som drivs av tre engagerade själar. -Maten, där tillagningen av varje rätt är från grunden och med de bästa råvarorna. Därigenom visar vi vår respekt och fokus på gästen.

Från gård, spis och gryta till Dukat Bord.

Vi tre som driver och arbetar med Dukatbord är:

Joacim Lager
har i hela sitt liv arbetat inom restaurang och drivit flertalet restauranger. Attibland ta uppdrag som t.ex. inhyrd  hovmästare på Cirkus i Stockholm ser han både som kul och bra  kontaktnätsskapande.
Motto: ”I en god affär finns inga förlorare. I en god affär är alla vinnare“

Joacim tar hand om affären tills det är dags att laga maten.

Jeanette Lager
är uppvuxen med kärlek tillmaten, hennes mor och mormor arbetade som kock  och detta  har gått i alla led fram till idag. Då hon har en Norsk uppväxt och  svensk mor är det naturligt att hon är den som  specialiserat sig på den Norska och svenska  husmanskosten med en förkärlek till  långkok och alla  typer av  högtidsbuffér så som jul & påskbord.Motto: ”Låt maten tysta mun”

Lena Lillemor Hanssen är Jeanettes mamma och en av ägarna till Dukat Bord.
Hon bor för tillfället i Norge,där hon har arbetat som kock i 10 år i en restaurang, men flyttar nog snart till Göteborg med sin norska man, som alltså är pappan till Jeanette.Motto: ”Det finns två viktiga saker i livet: Mat och Kärlek“

Alla våra bageriprodukter kommer från våra vänner på Blomgrens Glutenfria Bageri.
De är ensamma i Norden om att ha 100% naturligt glutenfria produkter!
Äggfritt | Glutenfritt | Mjölkfritt | Sojafritt | GMÄS
www.blomgrensglutenfria.se

ätsskapande.