Företagsarrangemang

Dukat Bord kan erbjuda helhetslösningar för Ert företagsarrangemang oavsett om det är en kickoff, avtackning eller vanlig firmafest. Förutom god och vällagad mat från grunden kan vi även tillhandahålla erfaren och professionell personal såväl som stolar, bord, dukar och porslin om företagsarrangemanget hålls på ett ställe där detta saknas.
Om så önskas kan arrangemanget hållas i våra centrala lokaler, med stora kostnadsfria parkeringsytor som rymmer 10-150 personer.

Lokalerna är belägna ett stenkast från Göteborgs Centralstation och det går utmärkt att anpassa möbleringen för t.ex långbord eller andra typer av sittningar.

Vi har även ljudsystem och belysning som underlättar för talare och vi hjälper Er gärna med underhållningen med om så önskas.

Inga uppdrag är för små eller för stora. Vi kan erbjuda allt från mindre sammankomster med snittar eller smörgåstårta, till bufféer eller trerättersmiddagar.

Till detta erbjuder vi självklart även bakverk, tårtor eller t.ex hembakta kakor till kaffet.

Vi kommer gärna med förslag på hur vi kan skräddarsy Ert arrangemang med aktiviteter, underhållning och hållpunkter för att ni ska få ett så lyckat arrangemang som möjligt.