Bröllop

Helhetslösningar för bröllop i Göteborg

bröllop

Dukat bord kan erbjuda helhetslösningar för festliga tillställningar som Bröllop och förlovningar. Förutom god och vällagad mat från grunden kan vi även tillhandahålla erfaren och professionell personal såväl som stolar, bord, dukar och porslin om bröllopsfesten hålls på ett ställe där detta saknas.Om så önskas kan bröllopsfesten hållas i våra centrala lokaler, med stora kostnadsfria parkeringsytor som rymmer 10-150 personer.

Lokalerna är belägna ett stenkast från Göteborgs Centralstation och det går utmärkt att anpassa möbleringen för t.ex långbord eller andra typer av sittningar.

Vi har även ljudsystem och belysning som underlättar för talare och vi hjälper Er gärna med underhållningen med om så önskas.

Inga uppdrag är för små eller för stora. Vi kan erbjuda allt från mindre sammankomster med snittar eller smörgåstårta, till bufféer eller trerättersmiddagar.

Till detta erbjuder vi självklart även bakverk, tårtor eller t.ex hembakta kakor till kaffet.

Vill Ni att vi tar hand om hela arrangemanget har vi duktiga samarbetspartners i form av duktiga florister och konditorer som hjälper oss att skapa den perfekta bröllopsfesten.

Under sommarhalvåret när det är populärt att hålla bröllopsfester utomhus kan vi även hjälpa er med saker som tält, belysning och alla andra detaljer kring arrangemanget.